Om oss

Bygg & Badrumspartner är en komplett byggfirma som är expert på att renovera badrum. Vi är ett familjeföretag som grundades 2016 av bröderna Ken Lindecrantz och Carl Rofors efter lång erfarenhet från byggbranschen. Idag består teamet av engagerade hantverkare som tillsammans arbetar för ett förstklassigt resultat.

Alla våra medarbetare är en del av familjen och tillsammans går vi ”all in” i alla våra projekt.

Carl Rofors. Grundare av Bygg & Badrumspartner AB

När vi blir anlitade för att renovera badrum arbetar vi efter devisen ”all in” som innebär att vi gör det lilla extra för dig som kund och levererar det som våra konkurrenter inte håller.

renovera-badrum-om-oss

Våra hantverkare på Bygg & Badrumspartner renoverar ditt badrum inom 20 dagar. Vi arbetar med en kombination av kvalité, tillgänglighet och trygghet. Något vi valt att kalla för ”Trygg renovering”. Vi finns med dig under hela arbetsprocessen från den första projektskissen till att vi avslutat din renovering.

Vi vill göra skillnad och visa att byggare är grymma! Det spelar ingen roll om vi renoverar ett kök, bygger ett badrum eller totalrenoverar ett hus, det ska vara kvalitet, tillgänglighet och trygghet rakt igenom, avslutar Carl.

Carl Rofors. Grundare av Bygg & Badrumspartner AB

Behörighet för arbeten i våtrum

renovera-badrum-certifieringar-behörighet-våtrum

Kontakta oss om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig när det är dags att renovera badrum. Välkommen!