Offert

Anlita vårt byggföretag för ett bra pris när du ska renovera badrummet hemma. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för en renovering av högsta kvalité. Kontakta oss för en offert för att renovera badrum.

När man renoverar badrummet i bostaden kan det innebära mycket eller lite arbete. Det beror helt och hållet på hur omfattande badrumsrenoveringen är och vad du vill få utfört.

Vi renoverade vårt badrum. Våra förväntningar uppfylldes till 100% Trevliga och framför allt noggranna hantverkare! Kunde inte ha varit mer nöjda!

Tommy L.

Vårt byggföretag kan allt om att renovera badrum och erbjuder ett bra pris på din renovering. Vi baserar priset på arbetets omfattning så att du endast betalar för det arbete som ska utföras. Du får gärna berätta mer om din vision för badrummet och vad du behöver hjälp med.

Du kan skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär, via telefon eller via mejl. Inom kort får du en förbehållslös offert för ett bra pris för att renovera badrum. Ange om du vill använda ROT-avdraget vid denna badrumsrenovering för ett förmånligt pris.