Badrumsrenovering

Spetskompetens inom våtrum

När det är dags att renovera badrummet tjänar du på att anlita professionella hantverkare. Både när det kommer till ekonomin men även när det kommer till kvalitén. All form av renovering i bostaden eller på arbetsplatsen som ställer krav på spetskompetens ska alltid utföras av kvalificerad personal. På så sätt slipper du kostsamma felinstallationer, fuktskador eller i värsta fall personskador.

Detta är bara några av de många anledningar att anlita våra snickare när du vill renovera badrummet. Vårt byggföretag består av erfarna snickare som har den kunskap, certifiering och behörighet som krävs för arbeten i våtrum. Bland annat från Säker Vatten, Byggkeramikrådet (BKR) och Plattsättningsentreprenörers Riksförening (PER).

renovera-badrum-blandare-handfat

Arbetsprocessen vid en badrumsrenovering

Om du har bestämt dig för att renovera badrummet har du gjort en bra investering i bostadens värde. Ett nytt badrum får längre hållbarhet och känns samtidigt modern. Våra hantverkare ser till helheten och renoverar ditt badrum så att det passar den övriga bostadens stil och känsla.

  • För att uppnå detta inleder vi varje uppdrag med ett första uppstartsmöte. Tillsammans med en ansvarig projektledare kommer du gå igenom dina önskemål och vi ser vilka förutsättningar vi har att arbeta med.
  • Om allt känns bra och du accepterar vår offert för att renovera badrum kommer vi påbörja arbetet enligt överenskommen tidsplan.
  • Våra hantverkare arbetar effektivt och smidigt för att kunna leverera ett förstklassigt resultat inom 20 dagar beroende på renoveringens omfattning.

Prisvärd badrumsrenovering med ROT-avdrag

Vi har ett välsorterat utbud av klinkler, kakel och övrig badrumsinredning som finns tillgänglig för försäljning till ett bra pris. Det material du väljer kommer våra snickare transportera hem till dig när det är dags att påbörja arbetet. Med vår hjälp blir din badrumsrenovering både prisvärd och hållbar.

Vi baserar priset på renoveringens omfattning, om det är en totalrenovering av badrummet eller om du endast vill byta ut enstaka badrumsmöbler samt om du köper till eventuellt material via oss. Kontakta vårt byggföretag för en offert och ange redan i ansökan om du önskar använda ROT-avdraget. Då får du som privatperson en generös skattesubvention för arbetet.